• +31612844952
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het stappenplan

Wanneer u heeft besloten om uw tuin te laten ontwerpen dan gaan wij in een stappenplan te werk:

Uw wensen

U moet eerst zelf goed bedenken wat voor tuin u wilt. Klassiek of modern. Kijk eens rond bij andere tuinen of op internet. Natuurlijk kunnen wij ook suggesties aandragen. Mischien wilt u een vijver een waterval of buitenkeuken. Wij kunnen met u meedenken om een realistisch plan uit te werken waarbij natuurlijk ook het budget realistisch moet zijn. Maar het is belangrijk dat het uw droomtuin word en dat u nog jaren plezier heeft van uw tuin. 

Een eerste schets

Wij maken na een eerste gesprek een schets waarbij we eventueel komen opmeten. Wanneer u zich kan vinden in de schets dan word in de volgende stap de definitieve ontwerp gemaakt. Natuurlijk kunnen zowel in de schets als in het definitieve ontwerp nog aanpassingen aangebracht worden.

Definitief tuinontwerp

Het definitieve ontwerp word gemaakt met de computer. Hiermee krijgt u zowel een 2D (platte) als een 3D weergave. De tekeningen kunnen nog steeds makkelijk worden aangepast. En zijn voor de hovenier goed te gebruiken voor het resultaat dat u voor ogen heeft. Naast een 2D en 3D tekening krijgt u ook een fotorealistische weergave.

De tuin aanleggen

Wij maken alleen het ontwerp maar kunnen wel bemiddelen en adviseren in een hovenier. Maar misschien wilt u de aanleg zelf uitvoeren. Door de duidelijke tekeningen kunnen zowel uzelf als de hovenier het plan uitvoeren zoals u voor ogen heeft en word uw droomtuin gerealiseerd.


huis